Noi preluam toate indatoririle si toata raspunderea

Evidenta gestiunii deseurilor.
raportari deseuri. Raportari AFM.

descopera ...

cum te
putem ajuta

Putem sa oferim solutiile optime de mediu oricarei afaceri pentru ca ne implicam in cunoasterea proceselor interne si identificam astfel toate implicatiile de mediu care deriva din activitatea desfasurata.

Intocmim evidenta gestiunii deseurilor  si toate raportarile pentru deseuri la APM /ANPM precum si raportarile catre AFM, unde este cazul. 

Cele mai dese „neconformitati” intalnite sunt legate de obligatiile legale catre fondul de mediu, despre care generatorii de deseuri … nu au cunostinta.

Oferim Consultanta Completa Protectia Mediului

Legislatia de mediu impune Diverse cerinte de evidente si raportare, cu periodicitate specifica

Evidenta gestiunii deseurilor - Intocmire Lunara

Envirocons - lucrand la evidenta deseurilor

evidenta deseuri - Baza Legala

Conform HG 856 din 2002, toti detinatorii/producatorii de deseuri (periculoase si nepericuloase) persoane juridice, au obligatia codificarii si atribuirii deseurilor generate a unui cod de deseu format din 6 cifre din lista codurilor de deseuri prevazute in cadrul Hotararii, in functie de activitatea desfasurata si sa tina o evidenta LUNARA a gestiunii acestora, in conformitate cu modelul prevazut în anexa nr. 1, pentru fiecare tip de deseu.

Cu ce Te Putem Ajuta Noi

In primul rand , verificam codificarile si codurile de deseu atribuite deseurilor generate pentru a ne asigura de corectitudinea lor dpdv legal dar si conformitatea cu activitatea desfasurata.

In al doilea rand, tinem evidenta LUNARA a deseurilor generate, în conformitate cu cerintele legale, pentru fiecare tip de deseu … corelat cu deseurile generate si predate spre eliminare/valorificare.

In al treilea rand, evidentele vor fi pastrate in integritatea lor conform termenilor impusi de legislatie.

Esecul ne semnaleaza uneori ca este momentul pentru o schimbare de directie.

John C. Maxwell

In functie de compelxitatea activitatilor desfasurate, si autorizate acolo unde este cazul, creste si numarul si complexitatea raportarilor periodice

Raportari deseuri APM / ANPM. Alte raportari.

EnviroCons - echipa noastra

Raportari deseuri - Baza Legala

Legea 211/2011 este legea de baza si, printre altele, stipuleaza faptul ca producatorii de deseuri nepericuloase si periculoase sunt obligati sa asigure evidenta cronologica a gestiunii deseurilor pentru fiecare tip de deseu, precum si a cantitatii, naturii si originii deseurilor si, dupa caz, a destinatiei, a frecventei colectarii, a mijlocului de transport si a metodei de tratare, respectiv operatiunii de valorificare sau eliminare a deseurilor, si sa o puna la dispozitia autoritatilor competente de control, la cererea acestora.

Raportarea datelor si informatiilor privind gestionarea deseurilor se face catre autoritatea teritoriala pentru protectia mediului, pana la 31 martie a anului urmator celui de raportare, atat pe suport hartie, cat si electronic in Sistemul Integrat de Mediu.

Cu ce Te Putem Ajuta Noi

In primul rand , intocmim si raportam in termen datele si informatiile privind gestionarea deseurilor catre autoritatea teritoriala pentru protectia mediului, atat pe suport hartie, cat si electronic in Sistemul Integrat de Mediu (raportare APM / ANPM).

In al doilea rand, verificam procesele interne pentru a identifica si alte posibile obligatii de mediu care nu au fost luate in considerare pana la acest moment si incepem sa intocmim si raportarile aferente. spre exemplu: necesitate monitorizari emisii/imisii, analize ape, raportari uleiuri, baterii, anvelope, echipamente eletrice si ambalaje puse pe piata.

In al treilea rand, verificam daca nu exista si obligatii la Fondul Pentru Mediu care , de cele mai multe ori, sunt neglijate sau nu se stie despre ele … Aducem totul la zi si tinem raportarile aferente !!

Te putem ajuta in toate aspectele legate de protectia mediului - Oferta Personalizata

Contacteaza-ne acum pentru 25% DISCOUNT

plan de actiune

Afla Cum Lucram

Fiecare societate are fluxuri de productie diferite iar fiecare tip de activitate are implicatii specifice de mediu motiv pentru care orice colaborare incepe cu un audit de mediu, de o complexitate mai mica sau mai mare, dupa caz.

Trebuie sa identificam stadiul actual, daca sunt lucruri de rectificat si ce obligatii de mediu decurg din specificul activitatii desfasurate: evidenta gestiunii deseurilor si raportarile pentru deseuri catre APM / ANPM.

01

O discutie preliminara

Un prim contact telefonic sau pe email este necesar pentru a colecta informatiile de baza.

02

o vizita pe amplasament

In functie de context, facem un mini audit de mediu, ca sa identificam implicatiile de mediu.

03

O colaborare benefica

avand toate informatiile, stim ce avem de facut astfel incat activitatea desfasurata sa fie aliniata la cerintele legale de mediu.

Cauti o Solutie Completa Pentru Protectia Mediului?

Descopera Ce Facem Noi Mai Bine

Putem sa oferim solutiile optime de mediu oricarei afaceri pentru ca ne implicam in cunoasterea proceselor interne si avem experienta ampla in multiple domenii (generare, colectare, raportare, fond de mediu, etc)

Profita acum de oferta noastra limitata - 25% DISCOUNT la serviciile lunare prestate

Scapa de grijile legate de protectia mediului

Intra in contact rapid cu noi folosind metoda ta preferata de comunicare:

Telefon – 0790 559 995