sa invatam din experienta

sfaturi, recomandari, studii de caz

Sa citesti ... NU Este totul

Informare si Aplicare

Intelegerea cerintelor din legislatia de mediu aplicabile specificului activitatii desfasurate de societatea in care esti implicat este un prim pas important.

Cel de-al doilea este … aplicarea lor in practica, pornind de la implementare cat si continuand cu monitorizarea si imbunatatirea proceselor interne.

platforma SIATD

Ordinul 1595 din 2020 privind aplicatia SIATD

Ordin si instructiuni de utilizare a aplicatiei informatice „Sistemul informatic de asigurare a trasabilității deșeurilor” (SIATD), in vederea monitorizarii si verificarii corectitudinii tranzactiilor cu deseuri de ambalaje in sistemul raspunderii extinse a producatorului.

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Importatorii si producatorii trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu daca desfasoara activitati de import, achizitioneaza intracomunitar sau desfasoara activitati de productie.
Declaratiile AFM se depun pentru ambalaje, EEE-uri, baterii si acumulatori, pentru anvelope, uleiuri, emisii si ecotaxa.

Legea 211 din 2011 actualizata

Legea 211 din 2011 – varianta actualizata

Masurile necesare pentru protectia mediului si a sanatatii populatiei, prin prevenirea sau reducerea efectelor adverse determinate de generarea si gestionarea deseurilor stabilite prin Legea 211 din 2011 – cititi varianta consolidata.

Hotararea 788 din 2007 - EnviroCons

Hotararea 788 din 2007 – varianta actualizata

Cadrul institutional stabilit de Hotararea 788 din 2007 pentru aplicarea directa a Regulamentului Parlamentului European si al Consiliului (CE) nr. 1.013/2006 din 14 iunie 2006 privind transferul de deseuri,

Cu Ce Te Putem Ajuta?

Care este problema de mediu cu care te confrunti? Scrie-ne aici un mesaj scurt: