sa invatam din experienta

sfaturi, recomandari, studii de caz

Sa citesti ... NU Este totul

Informare si Aplicare

Intelegerea cerintelor din legislatia de mediu aplicabile specificului activitatii desfasurate de societatea in care esti implicat este un prim pas important.

Cel de-al doilea este … aplicarea lor in practica, pornind de la implementare cat si continuand cu monitorizarea si imbunatatirea proceselor interne.

Cine are nevoie de autorizatie de mediu?

Legislatia de mediu din Romania responsabilizeaza din ce in ce mai mult agentii economici care desfasoara activitati cu impact negativ asupra mediului inconjurator. Astfel, toate

Evidenta deseurilor conform HG 856

La nivelul Uniunii Europeane, legislatia de mediu privind gestionarea deseurilor este reglementata si aplicabila in aceeasi masura pe intreg teritoriul UE si avand ca obiectiv

raportare APM

Raportare APM – Tot ce trebuie sa stim

In contextul global generat de problemele de mediu exista numeroase domenii in care desfasurarea unor activitati economice produce efecte negative asupra mediului si sanatatii populatiei

8 tipuri de declaratii afm - EnviroCons

Descopera cele 8 tipuri de declaratii afm

Exista 8 tipuri de declaratii AFM pe care importatorii si producatorii care desfasoara activitati de import, achizitioneaza intracomunitar sau desfasoara activitati de productie sunt obligati sa le intocmeasca si sa le depuna, lunar sau trimestrial.

platforma SIATD

Ordinul 1595 din 2020 privind aplicatia SIATD

Ordin si instructiuni de utilizare a aplicatiei informatice „Sistemul informatic de asigurare a trasabilității deșeurilor” (SIATD), in vederea monitorizarii si verificarii corectitudinii tranzactiilor cu deseuri de ambalaje in sistemul raspunderii extinse a producatorului.

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Importatorii si producatorii trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu daca desfasoara activitati de import, achizitioneaza intracomunitar sau desfasoara activitati de productie.
Declaratiile la fondul de mediu se depun pentru ambalaje, EEE-uri, baterii si acumulatori, pentru anvelope, uleiuri, emisii si ecotaxa.

Cu Ce Te Putem Ajuta?

Care este problema de mediu cu care te confrunti? Scrie-ne aici un mesaj scurt: