Monitorizam in permanenta si Mentinem actualizat pentru tine

Cadru Legislativ Aplicabil

Documentarea este totul:

Informare si Aplicare

Cunoasterea legislatiei este un prim pas. punerea in aplicare a cerintelor identificate in textele de lege este urmatorul pas, cel mai important, si un ajutor de specialitate este binevenit. NU trebuie neglijat insa nici aspectul modificarilor legislative motiv pentru care te invitam sa ne vizitezi periodic sau sa te inscrii la newsletter-ul nostru.

Lista coduri deseuri - HG 856 din 2002

Lista Coduri Deseuri

Descopera categoriile principale de deseuri si lista completa a deseurilor periculoase si nepericuloase din fiecare categorie de deseuri, conf HG 856 din 2002.

8 tipuri de declaratii afm - EnviroCons

Descopera cele 8 tipuri de declaratii afm

Exista 8 tipuri de declaratii AFM pe care importatorii si producatorii care desfasoara activitati de import, achizitioneaza intracomunitar sau desfasoara activitati de productie sunt obligati sa le intocmeasca si sa le depuna, lunar sau trimestrial.

platforma SIATD

Ordinul 1595 din 2020 privind aplicatia SIATD

Ordin si instructiuni de utilizare a aplicatiei informatice „Sistemul informatic de asigurare a trasabilității deșeurilor” (SIATD), in vederea monitorizarii si verificarii corectitudinii tranzactiilor cu deseuri de ambalaje in sistemul raspunderii extinse a producatorului.

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Importatorii si producatorii trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu daca desfasoara activitati de import, achizitioneaza intracomunitar sau desfasoara activitati de productie.
Declaratiile la fondul de mediu se depun pentru ambalaje, EEE-uri, baterii si acumulatori, pentru anvelope, uleiuri, emisii si ecotaxa.

Legea 211 din 2011 actualizata

Legea 211 din 2011 – varianta actualizata

Masurile necesare pentru protectia mediului si a sanatatii populatiei, prin prevenirea sau reducerea efectelor adverse determinate de generarea si gestionarea deseurilor stabilite prin Legea 211 din 2011 – cititi varianta consolidata.

Cu Ce Te Putem Ajuta?

Care este problema de mediu cu care te confrunti? Scrie-ne aici un mesaj scurt: