Monitorizam in permanenta si Mentinem actualizat pentru tine

Cadru Legislativ Aplicabil

Documentarea este totul:

Informare si Aplicare

Cunoasterea legislatiei este un prim pas. punerea in aplicare a cerintelor identificate in textele de lege este urmatorul pas, cel mai important, si un ajutor de specialitate este binevenit. NU trebuie neglijat insa nici aspectul modificarilor legislative motiv pentru care te invitam sa ne vizitezi periodic sau sa te inscrii la newsletter-ul nostru.

platforma SIATD

Ordinul 1595 din 2020 privind aplicatia SIATD

Ordin si instructiuni de utilizare a aplicatiei informatice „Sistemul informatic de asigurare a trasabilității deșeurilor” (SIATD), in vederea monitorizarii si verificarii corectitudinii tranzactiilor cu deseuri de ambalaje in sistemul raspunderii extinse a producatorului.

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Cine trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu

Importatorii si producatorii trebuie sa depuna declaratii la fondul de mediu daca desfasoara activitati de import, achizitioneaza intracomunitar sau desfasoara activitati de productie.
Declaratiile AFM se depun pentru ambalaje, EEE-uri, baterii si acumulatori, pentru anvelope, uleiuri, emisii si ecotaxa.

Legea 211 din 2011 actualizata

Legea 211 din 2011 – varianta actualizata

Masurile necesare pentru protectia mediului si a sanatatii populatiei, prin prevenirea sau reducerea efectelor adverse determinate de generarea si gestionarea deseurilor stabilite prin Legea 211 din 2011 – cititi varianta consolidata.

Hotararea 788 din 2007 - EnviroCons

Hotararea 788 din 2007 – varianta actualizata

Cadrul institutional stabilit de Hotararea 788 din 2007 pentru aplicarea directa a Regulamentului Parlamentului European si al Consiliului (CE) nr. 1.013/2006 din 14 iunie 2006 privind transferul de deseuri,

Cu Ce Te Putem Ajuta?

Care este problema de mediu cu care te confrunti? Scrie-ne aici un mesaj scurt: